10/01/22 - 11:53h

Krejg Keli: Izvinjavam se Novaku Đokoviću u ime Australijanaca i parlamenta

 

Poslanik u parlamentu Australije Krejg Keli, predstavnik okruga Hjuz u južnom Sidneju, ponudio je izvinjenje Novaku Đokoviću i srpskom narodu.


Novak Djokovic

Još pre nego što je sud u Melburnu presudio u korist Novaka koji je podneo žalbu, Keli je poručio da su australijski političari osramotili tu zemlju.

– Izvinjavam se Novaku Đokoviću za postupanje prema njemu od strane Vlade države Viktorije i Vlade Australije. Pozivam ih – Izvinite se najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću. Ovo što se desilo je sramota za našu zemlju i naciju. To je čista lokalna politika i krivica premijera države Viktorije Danijela Endrjuza i predsednika vlade Australije Skota Morisona. – rekao je Keli i nastavio:

– Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su izazvali. Oni ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. Osramotili su našu naciju u međunarodnoj politici. Australijski političari ne govore istinu, odbijaju da kažu istinu! Izvinjavam se Novaku Đokoviću u ime Australijanaca i parlamenta Australije! Izvinjavam se srpskom narodu! Ovo je sramota!

Iako je sud uvažio Novakovu žalbu, mininstar za imigraciju još uvek može da mu ukine vizu.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.