28/08/19 - 11:33h

Krajinović: Bolan poraz, Štebe je zasluženo pobedio

 


Srpski teniser Filip Krajinović je nakon poraza u prvom kolu US Opena rekao da je meč bio težak i da je njegov protivnik zasluženo pobedio.


Krajinovic

Filipa je na startu turnira eliminisao 256. teniser planete Sedrik-Marsel Štebe
.

– Težak meč. Neočekivano da je on odigrao na vrhunskom nivou. Za sebe ne mogu da kažem da sam bio slab, da sam pravio neku grešku. Jednostavno bio sam agresivan. Čitao mi je dobro igru, imao je i sreće kada je bilo najbitnije. Zasluženo je pobedio. Možda mi je malo žao što nije otišlo u peti set, ali sa druge strane fizički sam se stvarno iscrpeo. Ja sam bio taj koji je diktirao tempo, a on je iskoristio snagu mojih udaraca. Bolan poraz, sigurno najviše iz razloga što je Grend slem. – kazao je Krajinović.

Na pitanje šta ga je iscrpelo, Filip je odgovorio:

– Fizički sam bio slab. Ne znam iz kog razloga. Dobro sam trenirao. Možda sam se trošio jer sam bio veoma agresivan i nisam dobijao lake poene. Svaki put sam morao da udarim lopticu iz sve snage da bih dobio neki poen. Tako da me to iscrpelo. Vraćao mi je svaki servis, tako da ni tu nisam imao prednost. Samim tim sam i fizički pao.

Filip je rekao i gde će naredno nastupati:

– Igram turnir u Mecu iz serije 250. Posle toga Tokio, Šangaj i sve ono što ide posle toga. I dalje sam u dobroj poziciji tu sam pedeset i neki.Žao mi je poslednjih nekoliko turnira sam dobijene mečeve gubio. Protiv Balaža u Umagu sam servirao za meč, protiv Zvereva sam imao 6:2, 5:2, nisam iskoristio. I ovde sam imao šanse, a nisam je realizovao. Nadam se da će se to okrenuti na moju stranu. Fali mi je jedan dobar rezultat da se vratim tamo gde sam bio prošle godine.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Filip Krajinović, Filip Krajinović, Grend Slem, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.