30/01/14 - 19:01h

Kraj za Krunićevu

 

Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je svoje učešće na tajlandskom Pataja Openu. Posle poraza u prvom kola singla, Aleksandra je poražena u četvrtfinalu dubla. Bolja od nje i njene partnerke, grkinje Eleni Danilidu bila je tajlandsko – ruska kombinacija, Nika Lertševakarn – Vera Zvonerava sa 2:1, po setovima 6:1, 2:6, 10:6.

Aleksandra Krunic

Aleksandra Krunic

Meč je trajao sat i 16 minuta, a Krunićeva i Danilidu su vrlo loše započele. Uspele su da osvoje prvi gem na svoj servis i izjednače na 1:1, ali su potom izgubile pet za redom, a samim tim i prvi set sa 6:1.

I na početku drugog seta situacija se slično odvijala. Opet su Tajlanđanka i Ruskinja napravile brejk za vođstvo od 2:1, ali su ovoga puta Aleksandra i Eleni odmah uzvratile i započele svoju seriju od 5:0, kojom su dobile drugi deo igre sa 6:2 i tako izjednačile na 1:1.

Usledio je treći, odnosno taj – brek set. Srpsko – grčka kombinacija nije uspela da ponovi uspeh iz prvog kola, kada je upravo na taj način prošla dalje. Izdržale su do 2:2, kada kreće serija Zvonareve i Lertševakarn od 6:1, kojom dolaze do 8:3 i tako prelamaju meč.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.