11/10/14 - 11:56h

Kraj sezone za Jelenu zbog povrede!

 

Srpska teniserka Jelena Janković zbog problema sa leđima otkazala je učešće na turnirima u Moskvi i Sofiji, što znači da je praktično sezona za srpsku igračicu završena.

178737622354023ecd30184408936604_size3

Jelena je trebalo da nastupi na Kupu Kremlja u Moskvi naredne nedelje, ali je otkazala učešće zbog povrede. Srpska teniserka je takođe dobila pozivnicu da nastupa u Sofiji, na turniru šampionki, ali je zbog hroničnih problema sa povredom leđa, bila prinuđena da završi sezonu nešto ranije.

Povreda leđa me muči i već neko vreme nema nikakvih poboljšanja, tako da je nažalost sezona za mene gotova. Radovala sam se što ću videti svoje navijače u Moskvi i Sofiji, ali moram odmah da krenem sa rehabilitacijom kako bih bila spremna za sledeću sezonu“, istakla je Jelena.

Jankovićeva trenutno zauzima 14. poziciju na WTA listi, u karijeri je osvojila 13 titula, ali ove sezone nije uspela da se okiti nijednom.

Jelena je ove godine igrala finale u Bogoti, bila je u polufinalu u Brizbejnu, Dohi, Štutgartu i Rimu, a na svim Gren slem turnirima osim Vimbldona na kome je eliminisana u prvom kolu, takmičenje je završavala u u osmini finala.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Jelena Janković, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.