30/08/18 - 18:41h

Korne: Fer je što su mi se izvinili

 

Teniski savez SAD-a uputio je izvinjenje Francuskinji Aliz Korne zbog opomene koju je dobila tokom meča sa Johanom Larson.


Korne

Aliz je tokom povratka na teren nakon desetominutne pauze primetila da je obukla majicu naopačke. Kada ju je skinula da bi je obukla kako treba dobila je opomenu sudije za taj potez jer je teniserkama zabranjeno da skidaju majicu na terenu, što ne važi i za tenisere.

– Mislim da je fer što su mi se izvinili. Cenim taj potez. kada sam se probudila jutros nisam očekivala da će opomena zbog kršenja dres koda za manje od 24h postati toliko popularna. Da budem iskrena, iznenađena sam. Na terenu je to delovalo kao greška sudije, ništa više od toga. Mislim da je sudija bio zbunjen. napolju je bilo veoma vruće. Jednostavno nije doneo pravu odluku. Bila sam iznenađena što sam dobila opomenu, pošto sam majicu promenila veoma brzo. Nisam očekivala tako nešto. Rekla sam mu da je odluka prilično čudna. Međutim, ja sam samo nastavila da igram, pokušala sam da dobijem meč. Brzo sam zaboravila ceo taj događaj. Teniski savez Sjedinjenih Američkih Država mi se brzo izvinio, tako da nema nikakvih problema. – rekla je Korne

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Alis Korne, Grend Slem, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.