21/02/14 - 22:32h

Kome je Jeca šta skrivila…(Video)

 

Urotile se razne sile protiv srpske teniserke u porazu od Serene Vilijams. Amerikanka je zasluženo slavila, a meč su obeležile dve zanimljive situacij, ” pokušaj atentata” skupljača loptice na Jlenu Janković, kao i njena rasprava sa Serenom u finišu i nakon meča.

Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Pronalaženje loptica, dodavanje teniserima, bez komunikacije i ometanja igre, kao i dodavanje peškira, odnosno napitaka, zaduženja su dečaka i devojčica koji primećujete oko terena.

Oni uglavnom stoje iza igrača ili pokraj mreže još od Vimbldona 1920. godine i retko se dogodi da dođu u kontakt sa teniserima.

Ipak, neobična scena odigrala se u četvrtfinalu Dubaija kada je jedan dečak pokupio lopticu i naglo se okrenuo, trčeći krenuo ka svom mestu i sudario se sa Jelenom, koja nije uspela da ga izbegne, jer je bio previše blizu.

U drugom došlo je do rasprave dve teniserke, što im nije bio prvi put da se verbalno obračunaju.

U poslednjem gemu Jankovićevu je iznervirala Serenina predugačka priprema za poen, pa je najpre ušla u raspravu sa sudijom ali i odgovorila prepoznatljivim osmehom, da bi na kraju meča njih dve razmenile nekoliko reči, čini se u ne baš prijateljskom razgovoru, u šta i sami možete da se uverite.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Jelena Janković, Serena Vilijams, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.