12/01/15 - 16:59h

Ko najbolje sakuplja teniske loptice? (video)

 

Navikli smo da vidimo da se dečaci i devojčice na turnirima nađu u ulozi skupljača loptica, ali nakon turnira u Oklendu možemo da steknemo utisak da se u toj ulozi isto tako dobro snalazi i najbolji čovekov prijatelj, pas. A u tome su nam pomogle Amerikanka Venus Vilijams i Ruskinja Svetlana Kuznjecova.

Venus

Venus

Ako ste se ikada zapitali ko su najbolji skupljači loptica na svetu, odgovor na to pitanje smo dobili od nekadašnjih Gren slem šampionki, Venus Vilijams i Svetlane Kuznjecove.

U okviru WTA turnira u Oklendu, na Novom Zelandu, Vilijamsova i Kuznjecova su odigrale egzibicioni meč, a skupljači loptica su tom prilikom bili psi.

Trojica pasa po imenu Ted, Oskar i Super Tedi su na oduševljenje publike, a i samih teniserki, uzeli učešće u samom događaju, pa su između poena skupljali loptice i nosili ih sa jednog kraja mreže na drugi, kao što to inače rade skupljači loptica.

Starija sestra Vilijams je i osvojila turnir u Oklendu, savladavši u subotnjem finalu Dankinju Karolinu Voznijacki sa 2:6, 6:3, 6:3.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Egzibicioni meč, Tenis Video, Teniserke, Turniri, Venus Vilijams, Vesti, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.