22/05/16 - 12:55h

Kirjos u svom stilu: Do 30. godine završavam karijeru

 


Ekscentrični Nik Kirjos je još jednom dospeo u centar pažnje neobičnom izjavom. On tvrdi da ne postoji šansa da njegova karijera traje dugo – jer on to jednostavno ne želi!

Nik

Nik


21-godišnji Australijanac je bez dileme jedan od najtalentovanijih tenisera sveta. U javnosti vlada mišljenje da bi on verovatno jednog dana postao najbolji na svetu da ne pravi gluposti na svaka dva meseca, ali je u dosadašnjem toku sezone napravio dosta zapaženih rezultata, i pokazao konstantnost u igri, što ga ranije nije krasilo.

Trenutno je 19. teniser sveta, što je njegov najbolji renking.

Ne postoji šansa da će Nik Kirjos igrati tenis kada bude imao 30 godina. Nema šanse. Ne znam koliko će mi trajati karijera, ali što se mene tiče postoji mnogo stvari na ovom svetu pored tenisa. Tenis u 30. godini? Ne, molim vas – decidan je “bad boy” svetskog tenisa.

Zanimljivo, on tvrdi da je kao mlađi mnogo više voleo košarku od tenisa.

Kada sam imao 14 godina morao sam da se odlučim. Moji roditelji su me snažno navodili da igram tenis. Verovatno su mislili da ću lakše uspeti u tenisu. Definitivno sam mnogo više voleo košarku. Ali, izgleda da nije loše ispalo – rekao je Kirjos, koji se u prvom kolu Rolan Garosa sastaje sa Markom Ćećinatom.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Nik Kirjos, Rolan Garos, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.