24/01/24 - 21:13h

Kirjos demantovao sopstveni intervju? “Ma, vraćam se na teren!”

 

Zaokret o priči u budućnosti Nika Kirjosa.


Twitter

Jutros se pojavio intervju Nika Kirjosa za australijski “The Age”, u kojem je, navodno, rekao da je blizu odluke o završetku karijere.

Čuveni “bad boy” svetskog tenisa je vrhunac dostigao 2022. kada je igra u finalu Vimbldona, gde je poražen od Đokovića. Povrede su ga potpuno zaustavile, pokušao je da se vrati u junu, ali je izgubio prvi meč i potom se nije vraćao na tur.

U intervjuu za pomenuti list, između ostalog stoji sledeće:

Momak iz Kanbere, koji tokom Australijan opena radi kao stručni komentator Eurosporta, otkrio je da je nedavno razgovarao sa svojim agentom Stjuartom Dugjudom:

–To je razgovor koji morao da se obavi. Ja sam na raskrsnici karijere i došao sam u tu tačku gde me život posle tenisa nešto što me uzbuđuje. Zato je menadžer i rešio da mi to predoči. Rekao je, ‘ovo može da bude od sada tvoja budućnost’. Mogao bih da putujem svetom i zarađujem od komentarisanja sporta, radeći stvari koje sada radim u svom tok šou programu intervjuišući ljude poput Gordona Remzija i Majka Tajsona. Stvarnost je da deo mene zna da je moje vreme u sportu možda isteklo. I ja sam sasvim u redu sa tim.

Ipak, tokom današnjeg programa Eurosporta, Nik se oglasio na ovu temu i demantovao da je to rekao:

Znamo svi kako novinari umeju da iskrive vašu priču. Nisam tako rekao, jer definitivno planiram da se što pre vratim na ATP tur, u to vas uveravam!

Da li Kirjos namerno diže prašinu, kako je moguće da neko “izmisli” ovakve reči, i da li će zaista ponovo zaigrati, saznaćemo u bliskoj budućnosti. A možda i ne, ako Australijanac to ne bude želeo.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Australian Open, Grend Slem, Nik Kirjos, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.