20/04/13 - 18:37h

Kerber donela Nemicama izjednačenje, Nemačka – Srbija 1:1

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski poražena je u drugom meču dana u borbi za opstanak srpske reprezentacije u Fed kupu. Bolja od bojane bila je Angelika Kerber rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:2. U nedelju program počinje od 11 časova, a sastaju se Ivanović – Kerber i Bartel – Jovanovski.

B. Jovanovski52
A. Kerber76
Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Meč je počeo izuzetno agresivno sa obe strane, a to vidimo iz velikog broja brejk šansi u prva tri gema. Prvi brejk na meču međutim, viđen je u petom gemu kada je Kerber povela sa 3:2, a kasnije i sa 4:2. U nastavku seta Bojana je probala da se vrati u meč i delimično uspela. Uspela je Srpkinja da vrati brejk i izjednači na 5:5, ali je u narednom gemu dozvolila novi brejk, koji je Nemica materijalizovala i rešila prvi set u svoju korist rezultatom 7:5.

I drugi set počeo je turbulentno. Bojana je prvo izgubila servis, zatim vratila brejk za 1:1, a onda dozvilila još jedan za prednost Nemice od 2:1. U nastavku seta nije bilo brejkova sve do rezultata 4:2, kada Kerber ponovo pravi brejk, odlazi na 5:2, a zatim svojim servisom rešava meč rezultatom 6:2 i donosi egal pred sutrašnje duela.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Fed kup, Srbija- Nemacka, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.