16/01/22 - 13:49h

Kecmanović: Ogorčeni smo i razočarani

 

Miomir Kecmanović reagovao je na posle odluke suda da Novak Đoković mora da napusti Australiju.


Miomir Kecmanovic

Kecmanović je na Australijan openu trebalo da startuje upravo proviv Đokoviča, ali je najboljem teniseru sveta oduzeta viza i on se vraća za Beograd.

– Gorka pilula je popijena, a da turnir nije ni počeo! Ne mogu ni da zamislim kako se Novak oseća, kroz šta je prošao poslednjih deset dana… Jako sam se radovao da ću imati čast da na centralnom terenu Rod Lejver arene otvorim ovogodišnji turnir sa prvim igračem sveta.

Nažalost, ono o čemu sam razmišljao poslednjih sedam dana od trenutka kada je žreb napravljen sada nema nikakvog smisla.

Naša mala srpska ekipa ovde u Melburnu ogorčena je i razočarana i mislim da se sada treba dodatno potruditi, i svojim igrama na neki način osvetiti našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovde. Ja verujem da ćes osvojiti još grend slemova i da te ovo neće sprečiti u stvaranju istorijskog uspeha. Svi smo uz tebe. – napisao je Miomir na društvenim mrežama uz fotografiju sa Đokovićem.

Miomir će umesto sa Novakom, prvi mel igrati sa Sebastijanom Karuzom.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Miomir Kecmanović, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 2

 
Gordana January 16, 2022 Odgovori

Зашто не могу да се пошаљу коментари?

 
Gordana January 16, 2022 Odgovori

Поновићу први коментар.
Кецмановићу, напротив НЕ треба да играте на том турниру, ако имате и мало доследности и ако желите да имате поштовање, нас, ваших Срба, који вас увек подржавамо, бодримо и гледамо!. Покажите да сте достојни Срби, Новакови другари, и он би то исто за сваког од вас урадио. СИГУРНА САМ!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.