16/02/16 - 13:21h

Karolina cura fina: Gola Voznijacki zaludela svet!

 


Jedno od “pitanja svih pitanja” jeste i ko je najseksi teniserka na planeti. Godinama već preovladava mišljenje da je to Ana Ivanović, većina nas odlično pamti Anu Kurnjikovu, ali se ovih dana najviše govori o Karolini Voznijaki.

getty images

getty images


Danska teniserka Karolina Voznijacki fotografisala se obnažena za magazin Sports ilustrejted, a na telu je imala samo farbu – bila je ’obojena’ u kupaći kostim.

Dvostruka vicešampionka Ju Es opena i trenutno 19-a teniseka sveta je istakla da je zadovoljna fotografijama, uprkos tome što je provela čak 15 sati na slikanju. Podsetimo, lepoj Dankinji je je Olimpijski Komitet te zemlje ukazao čast odabravši je da nosi dansku zastavu na otvaranju Olimpijskih Igara u Rio de Žaneiru ovog leta.

Kada sam dolazila na snimanje, mislila sam: ’Oh, mogu samo da legnem i da spavam’, ali ispostavilo se da sam stajala pet-šest sati pre nego što sam mogla da legnem. Ipak, na kraju se sve isplatilo i srećna sam što sam ovo uradila. Osećam se totalno nagom, ali kada se pogledam u ogledalo, toliko je čudno, kao da imam mnogo odeće na sebi. Neka vrsta nadrealnog iskustva – rekla je 25-ogodišnja Karolina, koja na terenu ne blista ni izbliza kao na plaži ove godine..

Još “umetničkih” fotografija nage Karoline Voznijacki možete videti OVDE

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Karolina Voznjacki, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.