04/09/15 - 10:22h

Kakve tajne krije ručni časovnik Novaka Đokovića?

 


Novak ovih dana puni stranice svih svetskih medija. Ples sa navijačem, ulazak u Ginisovu knjigu rekorda, odlične igre u prva dva kola US Opena samo su neki od razloga za veliku prisutnost u medijima kada je najbolji teniser planete u pitanju. Iako je pritisak ogroman, Novak je naučio da se brine o sebi. Ovu stabilnu mentalnu ličnost mnogi sponzori su prepoznali kao idealnu osobu za njihov brend. Uniklo, Head, Adidas, Pežo, Unicef, Džejkobs Krik i mnogi drugi samo su deo sponzorskog pula okupljenog oko Novaka Đokovića. Jedna od svetskih kompanija koja je poverenje poklonila Novaku je i Seiko, svetski poznat proizvođač satova.

Novak i Seiko imaju uspesnu saradnju

Novak i Seiko imaju uspesnu saradnju

Novak, kao zaštitno lice japanske kompanije, nosi poseban Seiko Astron GPS Solar ručni časovnik, koji automatski podešava vreme u zavisnosti u kojoj vremenskoj zoni se nalazite. Ovaj časovnik je toliko pouzdan da proizvođač daje garanciju na tačnost sve go 2100. godine!

Inače, časovnik koji je Seiko napravio specijalno za Novaka deo je ograničene serije predstavljene prošle godine. Sem automatskog podešavanja između 40 vremenskih zona, ovo remek-delo industrije satova krasi i telo izrađeno od nerđajućeg čelika presvučeno slojem roze zlata sa keramičkim ivicama, staklo od safirnih kristala i ultra snažna narukvica od silikona. Seiko Astron GPS Solar izrađen je u svega 2.500 primeraka, a prodaje se u pakovanju sa ličnom porukom Novaka Đokovića. Svaki primerak na poleđini ima Novakov potpis i jedinstveni serijski broj. Okvirna cena po kojoj se časovnik prodaje u Evropi je 1.900 evra!

Seiko Astron GPS Solar Novak Djokovic

Seiko Astron GPS Solar Novak Djokovic

“Vreme je luksuz u mom životu i smatram blagoslovom što se bavim sportom i što sam u njemu uspešan… Zbog velikih zahteva današnjeg društva u svim aspektima života, postoji tako malo slobodnog vremena. Ponekad poželim da imam više slobodnog vremena da iskusim stvari za koje nemam vremena”

Novak u nedavnom intervjuu za američki Forbs

Seiko Astron Novak Djokovic Limited Edition 2015

Seiko Astron Novak Djokovic Limited Edition 2015

U međuvremenu, Seiko i Novak su produbili saradnju tako što je japanska kompanija predstavila posebnu verziju časovnika za 2015. godinu sa kožnom narukvicom.

novak casovnik 3

Prema nekim podacima, tokom 2014. godine Novak je morao najmanje 60 puta da menja vremenske zone, tako da je ovaj časovnik idealno rešenje za najboljeg tenisera. Ipak, najbolji idu zajedno, zar ne?

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, US Open, Vesti, Zanimljivosti


Komentari: 3

 
Branka September 4, 2015 Odgovori

Nole zadluzuje svo blagodeti ovoga sveta, neka ga dragi Bog cuva.

 
jaca September 5, 2015 Odgovori

za najboljeg samo najbolje

 
vasilije September 5, 2015 Odgovori

Kao Srbin,nije niko,
Zna Japanac.zna,,Seico”

Vasulije od Semberije

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.