18/11/23 - 18:26h

KAKVA JE OVO LJUDINA! “Novak Đoković je ispunio moj san!”

 

Nema reči koje mogu opevati gest Novaka Đokovića.


SYDNEY, AUSTRALIA -Novak Djokovic of Serbia

Novak je još jednom uspeo da se plasira u polufinale Završnog Mastersa u Torinu. Međutim, tenis nije jedino čime se bavio od kad je stigao u Torino. Najveći svih vremena je, po ko zna koji put, dokazao kakvo srce ima!

Naime, tokom svog boravka u Torinu, Novak je izdvojio vreme da ugosti Lorenca Petrinija, svog vernog, dugogodišnjeg obožavaoca, koji zbog je zbog bolesti u invalidskim kolicima. Đoković ga je srdačno dočekao i zajedno su proveli kvalitetno vreme, stvarajući nezaboravne uspomene ovom momku.

Sve je počelo tako što se Petrini još ranije oglasio na društvenim mrežama, deleći sliku na kojoj je prikazan Đokovićev legendarni bekend na četiri grend slema. Petrini je javno izrazio želju da lično uruči poklon svom omiljenom sportisti. Jasno, i pored brojnih obaveza, najveći svih vremena mu je tu želju i ispunio.

Lorenco Petrini je silno želeo da svoj “rad” uruči najboljem teniseru sveta, a želja mu je ispunjena. Kontaktirao ga je jedan od članova Novakovog tima, a čak su se i detalji njihove konverzacije pojavile na internetu.

Naravno, Novak je pokrio sve troškove dolaska i boravka Lorenca i njegove porodice. Bili su u istom hotelu i družili se dva dana. Mladić je potom izrazio svoju zahvalnost.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.