28/11/16 - 17:26h

Kada Argentinci slave! Delpo u transu, Maradonin šou program… (Video)

 

Svi koji vole sport dobro znaju kako navijaju i slave argentinski navijači. Zajedno sa njima, sinoć su slavili verovatno i najveći argentinski sinovi, Diego Armando Maradona i Huan Martin del Potro.


youtube/screenshot

youtube/screenshot


Teniseru su od juče heroji Argentine. Na čelu sa, već sada legendarnim Huanom Martinom del Potrom, “Gaučosi” su doneli svojoj zemlji “Salataru” prvi put u istoriji, nakon četiri uzastopna poraza u finalima.

Učinili su to u grotlu zagrebačke Arene, i to na volšeban način. Domaćini su spremali veliko slavlje nakon što je Marin Čilić poveo sa 2:0 protiv Delpa, ali je div iz Tandila režirao veliki povratak, izjednačio na 2:2, i predao dirigentsku palicu u ruke Federika Delbonisa, koji je u odlučujućem singlu ubedljivo pobedio veterana Karlovića.

Argenitnskoj sreći nije bilo kraja. I njihovi navijači su prepozatljivi učesnik svakog Dejvis kup meča svojih ljubimaca, a minulog vikenda su u velikom broju bodrili svoje momke u Zagrebu. Slavili su zajedno.

Najprepoznatljiviji argentinski navijač u zagrebačkoj Areni bio je Dijego Armando Maradona. Poznato je da “El Pibe” fanatično bodri svoju reprezentaciju u svim sportovima, pa ni tenis nije izuzetak.

Pogledajte kako je on doživljavao dramatične trenutke odlučujućeg singla.

Diego Maradona is feeling the emotion of Davis Cup

A evo kako su veliki uspeh doživeli na nacionalnoj argentinskoj televiziji, u direktnom prenosu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Dijego Maradona, Huan Martin Del Potro, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.