15/10/15 - 21:17h

Jovanovski – Mladenović live prenos (oko 05:35h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpska teniserka Bojana Jovanovski u petak rano ujutru igra četvrtfinalni meč na turniru u kineskom Tijanđinu! Protivnica naše igračice biće Francuskinja Kristina Mladenović, a njihov meč je prvi na programu i trebalo bi da počne oko 05:30h po vremenu u Srbiji. Direktan prenos iz Kine pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Bojana Jovanovski je na najnovijoj WTA listi pozicionirana na 90. poziciji, a u ovoj završnici sezone igra dobar tenis i zaista pravi dobre rezultate. Nakon polufinala u Tašketnu, te glavnog žreba u Pekingu i povratka u Top 100 teniserki, ona je u Tijanđinu zabeležila dva trijumfa, nad Tunižankom Žeber i Ruskinjom Vesninom, te se tako plasirala u svoje novo četvrtfinale.

Francuskinja, srpskog porekla, Kristina Mladenović, trenutno je 27. igračica planete, a kao i Boka u Tijanđinu je odigrala dva meča. Kristina se u prvom kolu sastala sa domaćom igračicom Liu i slavila sa 2:0, a potom je istim rezultatom “stradala” i Ursula Radvanjska.

Bojana Jovanovski i Kristina Mladenović do sada su se jednom sastale i to na ovogodišnjem US Openu, kada je teniserka iz Francuske slavila sa 7:5, 6:1.

Bojana Jovanovski, live prenos

Bojana Jovanovski, live prenos

Pratite prenos iz Kine na TenisUživo i navijajte za Bojanu Jovanovski!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.