29/01/17 - 19:29h

Jorovićeva zaustavljena u finalu

 


Srpska teniserka Ivana Jorović poražena je u finalu ITF turnira u Francuskoj.


Ivana Jorovic


Ivana Jorović nije uspela da osvoji 11. ITF titulu u karijeri, pošto je u finalu takmičenja u francuskom Andrezje-Buteonu poražena od Estonke Anet Kontaveit u dva uzbudljiva seta – 6:4, 7:6 (7:5), posle jednog sata i 30 minuta igre.

Odlučile su nijanse, malo slabiji prvi servis mlade Čačanke od protivnice, a koliko je meč bio izjednačen govori i činjenica da je Estonka ukupno osvojila tek šest poena više.

Turnir u Andrezje-Buteonu igran je na tvrdoj podlozi, za nagradni fond od 60.000 dolara.

19-godišnja Srpkinja bi posle turnira u Francuskoj trebalo da igra na turniru u Sankt Peterburgu, a onda putuje u Estoniju na Fed kup sa reprezentacijom. Teniserke Srbije će u Talinu, od 6. do 12. februara, igrati u prvom kolu Prve Evroafričke zone. One će nastupati u grupi D zajedno sa selekcijama Izraela, Bugarske i domaćina Estonije i igraće se po sistemu “svako sa svakim”.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ivana Jorović, Vesti


Komentari: 1

 
bela January 29, 2017 Odgovori

Za S. Petersburg, igrala je kvalifikacije i 52 na rang listi (mislim da je Petkovićeva). Dakle, sumnjam da Ivana igra, tj nigde nisam video da učestvuje, i ne znam odakle vam ova informacija. (Nedićka isto ovo piše u BLIC-u, ali mislim da greši.)

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.