28/02/16 - 15:35h

JJ u Beogradu kuje planove za budućnost

 


Srpska teniserka Jelena Janković stigla u Beograd kako bi se pripremila za naredne turnire.

Jelena Janković

Jelena Janković

Jelena Janković, nekadašnji broj jedan svetskog tenisa nije dobro otvorila sezonu. Od početka godine igrala je na turnirima u Sidneju, Dubaiju, Dohi, kao i na prvom gren slem turniru sezone – Australijan Openu.

Sve ove turnire Jelena je završavala u drugom kolu, a u duelu Fed kupa protiv Španije zabeležila je dva poraza – protiv Muguruze i Suarez Navaro i vidljivo je da njena igra nije na zavidnom nivou.

Narednog meseca, tačnije 9. marta počinje turnir u Indijan Velsu koji je Jankovićeva osvojila 2010. godine, a prošle godine je stigla do finala gde je poražena od Simone Halep sa 2:1.

Jelena je najavila učešće u pustinji i ove godine, a da bi ponovila bar prošlogodišnji uspeh trebaće joj mnogo više rada. Nedavno je izjavila da želi da pobeđuje na velikim turnirima, a kako bi u tome uspela i prekinula loš početak sezone pre par dana doputovala je sa timom u Beograd.

O svojim svakodnevnim treninzima u prestonici, JJ je pisala na društvenim mrežama. Uz video je postavila i komentar da se akcenat tokom treninga stavlja na njen bekend, koji se poboljšava.

Treninzi se ne prekidaju ni danas, kad slavi svoj 31. rođendan, jer cilj je jasan – popraviti igru i proći to kobno drugo kolo na turnirima.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Jelena Janković, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.