25/04/12 - 20:23h

Jelena, usled povrede, predala Karolini Voznjacki

 

Posle Ane i Jelena završava takmičenje na WTA turniru u Štutgartu. Jelena je morala da preda meč nakon bolova u leđima koje je osetila u prvom setu pri rezultatu 3:3.

J. Janković30
K. Voznjacki62


Na startu prvog seta, tačnije pri rezultatu 1:1, Jelena prvi brejk i dolazi u vođstvo od 2:1. Voznjacki se vratila u prvi set pri rezultatu 3:3 gde je prethodno načinila brejk na servis naše teniserke. Pri rezultatu 3:4, naša teniserka traži medicinski tajm-aut zbog bolova u leđima. Nakon ovog tajm-auta Jelena više nije igrala kao do tog trenutka. Naturalizovana dankinja osvaja i 2 naredna gema i tako rešava prvi set u svoju korist- 6:3.

Jelena Janković

Na startu drugog seta Jelena je posle dugog razgovora sa svojim trenerom ipak odlučila da nastavi meč iako pritom priznavši da igra pod velikim bolovima. Izdržala je samo naredna 2 gema koja je Voznjacki dobila i potom pružila ruku protivnici jer nije htela više da rizikuje i možda pogorša već nastali problem sa leđima.

Ovom predajom Srbija ostaje i bez druge učesnice na turniru u Štutgartu, ali su zato te iste devojke svojoj zemlji obezbedile plasman u finale Fed kupa posle pobede nad Rusijom prethodnog vikenda. Nadamo se da Jelenina povreda nije ozbiljnije prirode i da će uskoro igrati kao u mečevima protiv Rusije!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.