01/09/17 - 16:02h

JAVNI ČAS TENISA – “Igraj i oseti pobedu”

 

Sportska manifestacija u organizaciji Teniskog saveza Beograda – prvi junior sveta Miomir Kecmanović igraće sa decom mini tenis ispred TC Ušće


Teniski savez Beograda nastavlja sa akcijama i na popularizaciji belog sporta, sa posebnim akcentom kada su u pitanju deca. U nedelju 03. septembra 2017, u Beogradu, na platou ispred TC Ušće (od 10:00 do 20:00 časova) TS Beograda biće ponovo sa najmlađima kojima će pokazati osnovne udarce u „belom sportu“, ukazati na važnost sporta u odrastanju i životu uopšte, odgovarati na pitanja znatiželjnih, podeliti osmehe i radost igre, pozitivnu energiju.

TS Beograda i predsednik TSB Milan Slavković organizuje manifestaciju – javni teniski čas za decu, pod nazivom “Igraj i oseti pobedu”, a ovaj događaj uveličaće i najbolji junior sveta i Srbije Miomir Kecmanović (314. Na ATP listi profesionalaca) koji će u nedelju od 14 časova igrati mini tenisa sa mališanima ispred TC Ušće.

Ovim vas pozivamo da svojim prisustvom pomognete u razvoju tenisa u Beogradu. TS Beograda će na platou ispred TC Ušće postaviti dva ograđena mini teniska terena i info pult. Javni čas će se vršiti po programu ITF-a (Međunarodne teniske Federacije) Play and Stay – tennis 10’s za uzrast do 10 godina (dečaci i devojčice). Svi polaznici manifestacije “Igraj i oseti pobedu” će dobiti nagrade.

Teniski savez Beograda

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Miomir Kecmanović, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.