06/12/16 - 22:05h

Japan Voriorsi – Indijan Ejsesi (oko 10.00) – gledajte direktan prenos

 

U sredu se nastavlja takmičenje U eđunarodnoj teniskoj Premier ligi. Publika u Singapuru će imati priliku da na terenu vidi i dve najbolje srpske teniserke, a prva će nastupiti Jelena Janković. Njeni Voriors od 10.00 igraju protiv vodećih Indijan Ejsesa, a direktan prenos možete gledati na našem portalu.


Live prenos počinje za


Posle tri dana nadmetanja u Londonu, karavan ovog egzibicionog turnira preselio se u Singapur. Japan Voriors, za koje nastupa i Jelena Janković, poraženi su u utorak od Singapur Slemersa sa 29:16. Rezultatski gledano, Srpkinja nije imala svoj dan pošto je poražena u mešovitom dublu i u singlu, ali već u sredu ima priliku za popravni, i to protiv ekipe koja je za sada sakupila najviše bodova.

Tim Japan Voriorsa čine Jelena Janković, Fernando Gonzales, Kei Nišikori, Fernando Verdasko, Žan-Žulijen Roše, Kurumi Nara i Marat Safin.

Za Indijan Ejsese igraju Eženi Bušar, Felisijano Lopez, Ivan Dodig , Rohan Bopana, Mark Filipusis, Sanja Mirza i Tomas Enkvist. Ovaj sastav trebalo je da pojača i Rodžer Federer, ali je Švajcarac u poslednjem trenutku odlučio da odloži povratak na teren.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Budite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Direktan prenos, IPTL, Jelena Janković, Live Prenos, Međunarodna teniska Premijer liga, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.