05/02/15 - 23:09h

Januar: Glasajte za sliku meseca (anketa)

 

Od ove sezone možete videti puno noviteta na sajtu Tenis Uživo, a jedan od njih je i na našoj Fejsbuk stranici. Svakog ponedeljka za Vas biramo sliku koja je obeležila proteklu nedelju, a na kraju meseca Vi ćete od tih slika izabrati onu koja je obeležila mesec za nama. Tako ćete od danas do petka Vašim glasanjem izabrati sliku za mesec januar.

troicki

Rodžer Federer

Prva slika bila je vrlo zanimljiva, a na njoj smo imali Švajcarca Rodžera Federera i maskotu Sunđer Boba, uz šaljiv komentar da se Rodžer za novu sezonu priprema pod posebnim nadzorom. Izgleda da mu to nije mnogo pomoglo pred nastup na prvom Grend slemu sezone.

RF i Sunđer Bob - Slika 1

David Gofan

Još jedna zanimljiva fotografija. Belgijanac David Gofan zaista ima dečiji izgled, ali su mu na turniru u Čenaiju dodelili da na teren izađe sa dečakom koji, na slici deluje starije od njega.

David Gofan i dečak - Slika 2

Viktor Troicki

Sjajan početak sezone, ulazak u glavni žreb ATP turnira u Sidneju iz kvalifikacija, a onda – titula! Viktor Troicki je osvajanjem turnira pred Australijan Open napredovao 38 pozicija i došao do visokog 54. mesta na ATP listi.

Viktor šampion - Slika 3

Rodžer Federer

Bilo je puno iznenađenja u prvoj nedelji Australijan Opena, ali je najveće pripredio Italijan Andreas Sepi i eliminisao Švajcarca Rodžera Federera!

RF poražen u prvoj nedelji AO - Slika 4

Odaberite koja Vam se slika najviše dopala! Glasajte! (Dozvoljeno Vam je da glasate za dva tenisera)

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Anketa, David Gofan, Januar, Rodžer Federer, Slika meseca, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 1

 
milka.milka February 5, 2015 Odgovori

Viktor TROICKI SATRFEJOM, USKLADJEN SA NJEGOVIM STALJINGOM, TO JE NAJLEPSA SLIKA U JANUARU, A I NAPREDVAO JE I PORED TOLIKE PAUZE NAJVISE ,,,SV CESTITKE VIKTORU…

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.