16/08/13 - 13:37h

Janković – Vinči live prenos (oko 19h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Jelena Janković danas igra meč četvrtfinala na Mstersu u Sinsinatiju. Protivnica srpske teniserke je Italijanka Roberta Vinči. Njihov duel je drugi na Grendstendu i neće početi pre 19 časova. Direktan prenos gledajte na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Jelena Janković je do sada sjajno igrala na turniru i eliminisala sve protivnice u tri seta. Jelena je u prvom kolu savladala Sabine Lisicki rezultatom 2:1, a onda je u naredna dva kola identičnim rezultatom savladala Ekatarinu Makarovu i Šon Stivens. Interesantno, da je oba puta JJ gubila prvi set, a potom došla do trijumfa.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Italijanka, Roberta Vinči, na turniru je postavljena za 12. nosioca, a do sada je savladala u prvom kolu Betani Matek Sends rezultatom 2:1, potom Andreu Petković identičnim rezultatom, a zatim Saru Erani takođe iz Italije, ali sada rezultatom 2:0.

Jelena Janković i Roberta Vinči do sada su igrale pet puta, a Srpkinja vodi u pebadama sa 3:2. Ove godine odigrana su dva susreta i rezultat je 1:1 u pobedama. Italijanka i Srpkinja su poslednji put igrale na Mastersu u Majamiju kada je slavila Jelena rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 6:7, 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Masters, Masters u Sinsinatiju, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.