22/02/12 - 22:03h

Janković- Stosur live prenos – Gledajte direktan prenos

 

Pored Ane, Srbija ima još jednu predstavnicu u četvrtfinalu turnira u Dubaiju. Reč je naravno o Jeleni Janković. Ona svoj meč za ulazak u polufinale igra protiv Samante Stosur od 11:00 časova (23. Februara). Naravno direktan prenos meča možete pogledati na našem sajtu.

Live prenos počinje za


[ad#bet365-480×60-tennis-live-betting-banner]

Jelena Janković je do četvrtfinala stigla uz dve pobede bez izgubljenog seta. Prvo je igrala protiv Petre Cetkovske kojoj je prepustila po 2 gema u oba seta, dok je u drugom kolu igrala protiv Flavije Penete koju je takodje lako pobedila u dva seta.

Jelena Janković

Sa druge strane, Samanta Stosur je na ovom turniru postavljena za 4 nosioca i tu ulogu je za sada opravdala. U prvom kolu ona je bila slobodna, dok je u drugom imala za protivnicu Lusiju Safarovu. Sa čehinjom je imala dosta problema i tek u 3 setu uspela da meč reši u svoju korist- 6:1, 6:7, 6:1.

Samanta Stosur je u kladionicama blagi favorit u meču protiv Jelene Janković, ali mi se potajno nadamo da će naša teniserka dokazati „bukmejkerima“ da su pogrešili.

Budite uz Tenis Uživo i uz direktan prenos meča na našem sajtu pružite podrušku Jeleni Janković koja se bori za ulazak u polufinale turnira u Dubaiju!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Danijel petrovic February 23, 2012 Odgovori

ajmo jelana do pobede mozes ti to ja verujem svim srcem u tvoju pobedu srecno

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.