15/05/14 - 16:40h

Janković – Peneta live prenos (oko 17h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Jelena Janković danas igra meč osmine finala na Mastersu u Rimu. Ovaj meč smešten je na Grendstendu i četvrti je po redu, te neće početi pre 16 časova. Pre duela Janković – Peneta igra se jedan meč ženskog singla i dva muškog, pa se lako može desiti da tek nekoliko sati kasnije njih dve izađu na teren. Direktan prenos iz Italije pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković je trenutno 8. teniserka sveta, a na turniru u Rimu postavljena je za šestu nositeljku. Srpkinja je bila slobodna u prvom kolu, a onda je u drugom savladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu, koja je posle gubitka prvog seta rezultatom 6:2, u drugom, pri rezultatu 4:0 za JJ, predala meč.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Italijanka, Flavija Peneta, trenutno je 12. na WTA listi, a na Mastersu je takođe 12. nositeljka. Flavija je u prvom kolu savladala Meusberger rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:3, dok je u drugom kolu bila bolja od Švajcarkinje Belinde Benčić rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 2:6, 6:3.

Jelena Janković i Flavija Peneta do sada su igrale devet puta, a Srpkinja vodi u međusobnim duelima sa 7:2. Poslednji put sastale su se pre nekoliko nedelja, na turniru u Štutgartu, kada je bilo 2:1 za Jelenu, po setovima 3:6, 6:2, 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Masters, Masters u Rimu, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.