24/04/14 - 10:41h

Janković – Peneta live prenos (oko 15h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Jelena Janković danas igra meč drugog kola na WTA turniru u Štutgartu. Srpkinja se u drugoj rundi sastaje sa Italijankom Flavijom Penetom. Njihov duel igra se na terenu broj 1 i trebalo bi da počne oko 15 časova. Direktan prenos iz Nemačke pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković je na turniru u Nemačkoj postavljena za petog nosioca i u prvom kolu je odigrala jedan izuzetno težak meč protiv Nemice Mone Bartel. Jelena je u tom duelu spasila čak četiri meč lopte, izgubila prvi set, ali na kraju savladala rivalku rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 7:6 (10:8), 6:3, nakon dva sata i 27 minuta igre.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Italijanka, Flavija Peneta, trenutno je 13. na WTA listi, a u prvom kolu je savladala, dobitnicu specijalne pozivnice za turnir u Štutgartu, Nemicu Andreu Petković rezultatom 2:1, po setovima 7:5, 3:6, 6:1.

Jelena Janković i Flavija Peneta do sada su se sastale šest puta, a Srpkinja vodi sa 4:2 u pobedama. Poslednji duel odigran je 2012. godine u Dubaiju, a Jelena je slavila rezultatom 6:4, 6:2.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.