17/02/15 - 10:07h

Janković – Muguruza live prenos (oko 09:00h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Jelena Janković u utorak igra meč drugog kola na WTA turniru u Dubaiju! Protivnica naše teniserke je Španjolka Garbinje Muguruza, a ovaj duel trebalo bi da počne oko 9h po vremenu u Srbiji. Direktan prenos iz Dubaija možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković je na najnovijoj WTA listi ispala iz Top 20 teniserki i sada je 21. teniserka sveta, dok je u Dubaiju postavljena za 17. nositeljku. Srpkinja je u Dubaiju prvi put ove sezone prošla prvo kolo savladavši Mađaricu Baboš rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:1, nakon dva sata i 10 minuta tenisa. Da li je ovo nagoveštaj boljih igara naše teniserke pokazaće već meč sa Španjolkom.

Španjolka, Garbinje Muguruza, trenutno je 24. teniserka planete, a u prvom kolu WTA turnira u Dubaiju eliminisala je Australijanku Gajdošovu rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:1, 6:2, posle jednog sata i 27 minuta tenisa.

Jelena Janković i Garbinje Muguruza do sada su se sastale dva puta, a trenutno je rezultat u pobedama izjednačen – 1:1. Prvi meč odigran je 2013. godine na Roland Garosu, a slavila je Srpkinja rezultatom 2:0, dok je identičnim rezultatom Španjolka pobedila 2014. godine u Tokiju.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Pratite mečeve iz Dubaija na TenisUživo i navijajte za naše teniserke!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.