15/02/14 - 13:05h

Janković – Kerber live prenos (oko 15:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Jelena Janković danas igra polufinalni meč na WTA turniru u Dohi. Protivnica teniserki iz Srbije biće Nemica Anđelika Kerber. Njihov duel je prvi od dva polufinala, a trebalo bi da počne oko 15:30h. Direktan prenos iz Dohe možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Srpkinja, Jelena Janković, odlično je odigrala ovaj turnir do sada i relativno lako došla do polufinala. Ona je u prvom meču savladala Karin Knap rezultatom 2:0, a potom je istim rezultatom bila bolja od Alise Klejbanove. Najteži posao Srpkinja je imala u četvrtfinalu kada je savladala trećeg nosioca Petru Kvitovu rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:3.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Nemica, Anđelika Kerber, do sada je, kao i Jelena, odigrala sjajan turnir i ni ona nije izgubila ni jedan set. U svom prvom meču savladala je Pliskovu rezultatom 2:0, a zatim je bila bolja od Klare Zakopalove, koja je ranije eliminisala Anu Ivanović. U borbi za polufinale Nemica je salvladala Cetkovsku, rezultatom 6:1, 6:0.

Jelena Janković i Anđelika Kerber do sada su se sastale dva puta, a rezultat u pobedama je 1:1. U prvom meču u Kopenhagenu 2012. godine slavila je Nemica rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:1, dok je ove godine u Brizbejnu bila bolja Srpkinja rezultatom 2:1, po setovima 6:7(8), 6:3, 6:1.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.