25/08/14 - 14:08h

Janković – Jovanovski live prenos (oko 20:45h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpske teniserke Jelena Janković i Bojana Jovanovski otvaraju ovogodišnju US Open kada je reč o takmičarima iz Srbije. Srpkinje svoj meč prvog kola igraju na terenu broj 17 i trebalo bi da krenu posle duela koji se igra od 17 časova u muškoj konkurenciji u kome se sastaju Rus Mihail Južni i Nik Kirjos iz Australije. Direktne prenose mečeva naših tenisera i teniserki pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković je trenutno 10. teniserka planete, a na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih AMeričkih Država postavljena je za 9. favorita. Jelena je prethodni turnir odigrala u Sinsinatiju, kada je u četvrtfinalu poražena, od kasnije pobednice, Serene Vilijams rezultatom 2:0. Jelena će se truditi da na posednjem Grend Slem turniru u godini dogura što dalje i odigra što kvalitetniji tenis, a sigurno je da Srpkinja svakoga može da pobedi.

Bojana Jovanovski je na najnovijoj WTA listi 36, a ove sezone ima dosta problema sa pronalaženjem prave forme i pravog ritma. Poslednji turnir koji je igrala bio je u Nju Hejvenu, a poražena je u prvom kolu od Eženi Bušar i to vrlo ubedljivo, sa 6:1, 6:1.

Jelena Janković i Bojana Jovanovski do sada su se sastale tri puta, a JJ vodi u pobedama sa 2:1. Poslednji susret odigran je 2013. godine u Rimu, kada je Jelena slavila sa 6:2, 6:0.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Pratite direktne prenose mečeva naših tenisera i teniserki na TenisUživo i navijajte za Srbe i Srpkinje!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Direktan prenos, Grend Slem, Jelena Janković, Live Prenos, Prvo kolo, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.