31/08/14 - 17:57h

Janković – Benčić live prenos (oko 03:00h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Jelena Janković u noći između nedelje i ponedeljka igra meč osmine finala na ovogodišnjem US Openu! Protivnica naše teniserke biće Švajcarkinja Belinda Benčić, a njihov duel zakazan je kao prvi večernji na Artur Eš stadionu i trebalo bi da počne oko 1h posle ponoći. Direktan prenos iz Sjedinjenih Američkih Država pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Jelena Janković je trenutno 10. teniserka sveta, a na ovogodišnjem US Openu igra sjajan tenis. Srpkinja je u prvom kolu savladala Sunarodnicu Bojanu Jovanovski rezultatom 2:0, a potom je isto učinila i protiv Pironkove, da bi u trećem kolu sa ubedljivih 2:0 i 6:1, 6:0 “razbila” Johanu Larson iz Švedske. Popularna JJ je 9. nositeljka u Americi i kako sama kaže očekuje da stigne daleko ove godine.

Švajcarkinja, Belinda Benčić, trenutno je 58. teniserka sveta, a na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država igra sjajan tenis i do sada je savladal Janinu Vikmajer u prvom kolu, rezultaom 2:0, a onda je u drugom eliminisala 31. nositeljku Kurumi Naru iz Japana, rezultatom 2:1. U trećem kolu Belinda je napravila veliko iznenađenje i pobedila sa maksimalnih 2:0.

Jelena Janković i Belinda Benčić do sada se nisu sastajale na turnirima.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Pratite direktne prenose iz Njujorka na TenisUživo i bodrite naše tenisere i teniserke!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Direktan prenos, Grend Slem, Jelena Janković, Live Prenos, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari: 1

 
Ana September 1, 2014 Odgovori

Kako da gledamo kada nema live stream za prenos??? Hvala.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.