23/10/13 - 11:28h

Janković – Azarenka live prenos (oko 17:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Jelena Janković danas startuje na završnom Mastersu u Istanbulu. Njena rivalka u prvom meču biće Beloruskinja Viktorija Azarenka. Duel između Srpkinje i Beloruskinje drugi je na programu danas u Istanbulu i trebalo bi da počne oko 17:30 časova, a direktan prenos možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Jelena Janković posle dužeg vremena ponovo igra završni turnir sezone, a pored duela sa Beloruskinjom u “beloj” grupi Jelenu očekuju okršaji i sa Italijankom Sarom Erani, te Kineskinjom Na Li. Jelena je na turnir ušla kao 7. u WTA trci, a Srpkinja je na najnovijoj WTA listi na osmom mestu.

Jelena Jankovic, live prenos

Jelena Jankovic, live prenos

Beloruskinja, Viktorija Azarenka, svoj nastup u Turskoj počela je juče, kada je zvanično i otvoren turnir, duelom protiv teniserke iz Italije, Sare Erani. Popularna Vika je meč dobila rezultatom 2:0, a rezultat po setovima glasio je 7:6 (7:4), 6:2. Posle susreta sa Jelenom Janković, Azarenka će se sastati i sa Kineskinjom Na Li, koja danas igra protiv Sare Erani.

Jelena Janković i Viktorija Azarenka do sada su igrale osam puta, a Beloruskinja ima pet pobeda, od čeka su poslednja četiri duela pripala njoj, tako da je ovo sjajna prilika da Srpkinja malo poravi svoj skor.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Direktan prenos, Jelena Janković, Live Prenos, Masters, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.