24/09/14 - 12:32h

Janko naporno trenira i na jednoj nozi (video)

 

Srpski teniser Janko Tipsarević vratio se treninzima posle operacije pete. Srbin već 11 meseci ne učestvuje na turnirima zbog problema sa petom, sa koje su mu lekari, na drugoj hirurškoj intervenciji kojoj je bio podvrgnut, nedavno uklonili benigni tumor. Međutim, Janko sve čini kako bi se što pre oporavio i vratio tenisu, a to se vidi u kraćem video snimaku na kome Srbin vežba forhend dok levom nogom ne dodiruje teren, već ju je oslonio na stolicu.

Janko Tipsarevic

Janko Tipsarevic

Janko Tipsarević ne igra već skoro godinu dana zbog problema sa povredom pete, a višemesečne različite terapije nisu urodile plodom, pa je prvi put podvrgnut operaciji u junu. Ipak, posle oporavka, povreda se vratila u vidu novog benignog tumora koji je otklonjen tek drugim zahvatom.

Srbin, koji je poznat kao veliki borac, i dalje ne odustaje, pa je tako nastavio sa treninzima po posebnom programu, a na društvenim mrežama je danas objavio snimak na kom udara lopticu dok stoji na jednoj nozi, dok je kolenom druge naslonjen na stolicu.

Uvek pozitivan i za smeh spreman Janko je uz snimak postavio i komentar: “Znam da mi rad nogama nije najbolja strana trenutno, ali obećavam da ću ga popraviti uskoro”.

Kako Srbin trenira i priprema se za povratak na teren možete pogledati ovde.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Janko Tipsarevic, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.