17/12/20 - 21:31h

“Iznenađen sam, igrači su me smenili”

 

Nenad Zimonjić oglasio se povodom vesti da je Viktor Troicki novi selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.


Source: Getty Images Europe

– Veoma sam iznenađen odlukom igrača da me smene sa mesta selektora Dejvis kup tima Srbije! Imao sam želju da nastavim sa radom na toj poziciji, sa čime su igrači bili upoznati, kao i sa rokovima za prijavu novih kandidata javnog konkursa. – napisao je Zimonjić u saopštenju.

U nastavku saopštenja Zimonjić je naveo da je krajem oktobra od Teniskog saveza Srbije dobio informaciju da je jedini kandidat koji ispunjava uslove za to mesto, a da ga je 1. novembra pozvao Viktor Troicki koji mu je saopštio da su igrači izrazili želju da on bude selektor. Nekoliko dana nakon toga, Zimonjić kaže da je od TSS-a dobio obaveštenje da su igrači naknadno podneli molbu da Troicki bude kapiten nacionalnog tima.

On nije krio razočarenje, ali je poželeo igračima mnogo sreće u budućnosti.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Dejvis Kup, Nenad Zimonjić, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Tatic Mile December 18, 2020 Odgovori

Zimonjic dok je igrao sa Kanadjaninom dubl bio je nedostizan. Posle kad su se rastali njegov interes za tenisom je stagnirao tako da nije u opste pokazivao veliko angazovanje za isti, a to se dosta odrazilo i kao selektoru. Mislim da je ovaj potez sa Trojickim sasvim u redu. Zelim mu puno uspeha kao novom selektoru Srbije.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.