14/06/14 - 09:10h

Ivanović – Žang live prenos (oko 13h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović danas igra polufinala na WTA turniru u Birmingemu. Protivnica teniserke iz Srbije je Kineskinja Suai Žang, a direktan prenos ovog meča možete pratiti na TenisUživo. U drugom polufinalu se sastaju Zahlavova-Stricova – Delakva.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je prva nositeljka na turniru u Birmingemu, a do sada je sve mečeve rešila u svoju korist maksimalnim rezultatom. Srpkinja je bila slobodna u prvom kolu, a u drugom je sa 6:4, 6:1 savaldala Monu Bartel, dok je u trećem bila bolja od Loran Dejvis, sa 6:1, 6:1. U četvrtfinalu Ana je eliminsala šestog nosioca, Čehinju, Koukalovu rezultatom 6:1, 6:4.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Kineskinja, Suai Žang, trenutno je 36. teniserka sveta, a na turniru u Britaniji je postavljena za devetu nositeljku. Suai je u prvom kolu savladala Grkinju Eleni Danilidu rezultatom 2:0, dok je u drugom kolu bila bolja od Šahar Per rezultatom 2:1. U trećem kolu Kineskinja je savladala Cetkovsku rezultatom 2:0, a u četvrtfinalu je iznenadila treću nositeljku, Sloun Stivens, rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:1.

Ana Ivanović i Suai Žang do sada su se sastale jednom i to na Rodžers kupu 2011 godine, a Srpinja je slavila rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:1.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.