12/12/14 - 18:12h

Ivanović – Voznjacki live prenos (oko 16:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović u subotu igra svoj poslednji meč u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi! Protivnica naše teniserke, koja igra za Mikromaks Indijan Ejsiz tim je Dankinja Karolina Voznjacki iz UAE Rojals tima. Njihov duel trebalo bi da počne oko 16:30h, ali su pomeranja moguća zbog toga što se još uvek ne zna ko će prvi na teren.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je do sada igrala sve turnire u Premijer ligi, a na ovom poslednjem je prvo pobedila Slovakinju Danijelu Hantuhovu u četvrtak, a onda u petak Belgijanku Kirsten Flipkens.

Dankinja, Karolina Voznjacki, nije mnogo igrala za svoje Rojalse na ovim turnirima, ali je na poslednjem, gde je njen tim domaćin, odigrala prvo protiv Flipkens i slavila sa 6:2, a onda je u petak izgubila od Danijele Hantuhove sa ubedljivih 6:1.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se neće primenjivati uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

Kada se timovi budu sastali, igraće se ukupno pet setova. Jedan u muškom singlu, jedan u muškom dublu, jedan u ženskom singlu, jedan u ženskom dublu i jedan u mešovitom dublu. Pobednik je onaj tim koji sakupi tri pobede. Pri rezultatu 5:5 odmah će se igrati taj-brejk, dok u običnim gemovima nema igre “na prednost”, već posle izjednačenja gem osvaja onaj ko osvoji prvi sledeći poen. Ovo takmičenje ne donosi poene za WTA i ATP liste, već služi za zabavu navijača, dok će igrači i pored zabave nešto zaraditi jer pobednik turnira osvaja milion dolara.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Pratite direktan prenos na TenisUživo i uživajte u ovom spektaklu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.