01/11/13 - 16:21h

Ivanović – Vesnina live prenos (oko 16h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović danas igra treći meč na turniru u Sofiji. Srpkinja je do sada zabeležila dve pobede kojima se plasirala u polufinale ovog turnira, a danas se od 16 časova sastaje sa Ruskinjom Elenom Vesninom. Direktan prenos iz glavnog grada Bugarske možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ana Ivanović je do sada odigrala dva meča na ovom turniru, na kome je u grupi sa Pironkovom, Samantom Stosur i Elenom Vesninom. Srpkinja je u prvom duelu savladala Bugarku Pronkovu rezultatom 2:0, dok je u jučerašnjem meču posle dosta borbe bila bolja od Australijanka Samante Stosur rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 5:7, 6:2. Na trenutnoj tabeli vodi Ana sa dve pobede iz isto toliko susreta i sigurno se plasirala u polufinale, dok je prate Stosur i Vesnina sa skorom 1/1.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Ruskinja, Elena Vesnina, trenutno je 25. na WTA listi, a do sada je poražena u prvom meču od Samante Stosur rezultatom 2:0, a juče je, kao i Ana, odigrala težak meč i savladala Pironkovu rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 4:6, 6:0.

Ana Ivanović i Elena Vesnina do sada su se sastale tri puta, a Srpkinja vodi sa 2:1 u pobedama. Inetresantno je da su sva tri meča odigrale na različitim podlogama, a u prva dva susreta, oba iz 2010. godine, u Rimu i Sinsinatiju, slavila je Ana, dok je u susretu odigranom ove godine, na travi u Istburnu, bolja bila Ruskinja.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.