27/04/14 - 09:35h

Ivanović – Šarapova live prenos (oko 14h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović danas se sastaje sa Ruskinjom Marijom Šarapovom u finalu WTA turnira u Štutgartu! Srpkinja i Ruskinja će se u Nemačkoj sastati oko 14 časova, a direktan prenos možete pratiti na TenisUživo. Ana i Marija do sada su se sastale devet puta, a Šarapova vodi u pobedama sa 7:2.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović, je na turniru u Nemačkoj postavljena za devetu nositeljku, a do sada je savladala Nemicu, Sabinu Lisicki, u prvom kolu rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:3, potom, nakon preokreta, još jednu Nemicu, Juliju Gerges, rezultatom 2:1, po setovima 1:6, 6:2, 6:3. Ivanovićeva je u četvrtfinalu takođe igrala tri seta, a eliminisala je Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu – 6:3, 2:6, 6:4. Srpkinja je u borbi za finale za suparnicu imala sunarodnicu Jelenu Janković, a Ana je meč dobila maksimalnim rezultatom, po setovima 6:3, 7:5.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Ruskinja, Marija Šarapova, na turniru je postavljena za šestog favorita, a takmičenje je počela pobedom nad Lusi Safarovom rezultatom 2:1, po setovima 7:6, 6:7, 7:6. U drugom kolu Ruskinja je bila bolja od sunarodnice Pavljučenkove, a potom je u četvrtfinalu eliminisala prvu nositeljku Agnješku Radvanjsku sa 6:4, 6:3. U polufinalu Marija je odigrala sjajan meč i savladala Saru Erani iz Italije rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

Ana Ivanović i Marija Šarapova do sada su se sastale devet puta, a Ruskinja vodi u pobedama sa 7:2. Poslednji susret odigran je 2013. u Madridu kada je Šarapova slavila rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:3.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.