29/11/14 - 12:45h

Ivanović – Šarapova live prenos (oko 14:45h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović u subotu igra novi meč u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi. Protivnica naše teniserke je Ruskinja Marija Šarapova. Naša teniserka je u timu pod imenom Mikromaks Indijan Ejsi danas zabeležila prvu pobedu nad Danijelom Hantuhovom iz Singapur Slemersa, dok popularna Maša igra za Manila Maverikse. Direktan prenos iz Manile pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je danas prvi put nastupala u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi, savladala Damnijelu Hantuhovu sa 6:0, a njen tim, Mikromaks Indijan Ejsi, savladao je Singapur Slemerse sa 26:16.

Marija Šarapova je takođe danas igrala, ali dva meča. Prvo je u miks dublu sa Endijem Marejem poražena Nenada Zimonjića i Katarine Mladenović sa 6:4, da bi u singlu savladala Katarinu sa 6:5, 7:3 u taj-brejku. Manila Maveriksi, za koje igra Maša, danas su poraženi od UAE Rojalse, za koje igra Nenad Zimonjić, sa 29:24.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se neće primenjivati uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

Kada se timovi budu sastali, igraće se ukupno pet setova. Jedan u muškom singlu, jedan u muškom dublu, jedan u ženskom singlu, jedan u ženskom dublu i jedan u mešovitom dublu. Pobednik je onaj tim koji sakupi tri pobede. Pri rezultatu 5:5 odmah će se igrati taj-brejk, dok u običnim gemovima nema igre “na prednost”, već posle izjednačenja gem osvaja onaj ko osvoji prvi sledeći poen. Ovo takmičenje ne donosi poene za WTA i ATP liste, već služi za zabavu navijača, dok će igrači i pored zabave nešto zaraditi jer pobednik turnira osvaja milion dolara.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Pratite direktan prenos iz Manile na TenisUživo i uživajte u ovom spektaklu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.