02/06/13 - 10:18h

Ivanović – Radvanska live prenos (oko 20h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović danas igra meč četvrtog kola Otvorenog prvenstva Francuske. Ana se u borbi za četvrfinale sastaje sa Poljakinjim Agnješkom Radvanskom. Njihov meč je poslednji na Suzan Lenglan stadionu, nakon dva muška i jednog ženskog singl meča. Direktan prenos Aninog duela pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ana Ivanović je u dosadašnjem toku turnira bila sjajana. Srpkinja je u prvom kolu savladala Petru Martić iz Hrvatske rezultatom 2:1, dok je u drugoj rundi Ivanovićeva bila bolja od Matilde Johanson rezultatom 2:0. U trećem kolu Ana je, bar na papiru, trebalo da ima najteži posao, ali je onda relativno lako savladala Virdžini Razano rezultatom 6:3, 6:2. Ana za sada igra sjajno i svojom igrom podseća na 2008. godinu i vreme osvajanja ovog tunrnira.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Poljakinja, Agnješka Radvanska, je četvrti nosioc u Parizu, a u prvom kolu savladala je Izraelku Šahar Per rezultatom 2:0, dok je u drugoj rundi Poljakinja bila bolja od Amerikanke Malori Brudete identičnim rezultatom. U trećem kolu Agnješka je bila bolja od Nemice Pfizenmajer takođe sa 2:0 i tako došla do susreta sa Anom Ivanović.

Ana Ivanović i Agnješka Radvanska do sada su se sastale devet puta, a poljska teniserka vodu u pobedama sa 6:3. Poslednja dva susreta odigrale su ove godine, a u oba duela slavila je Poljakinja. Ona je prvo slavila na Otvorenom prvenstvu Australije rezultatom 2:0, a zatim i u Kataru identičnim rezultatom. Ana je Radvansku pobedila samo u prva tri međusobna duela, a potom je čak šest puta poražena. Nadamo se da će ovaj deseti susret Ani doneti sreću.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Rolan Garos, Teniserke, Turniri, Vesti, Četvrto kolo


Komentari: 1

 
DRAGAN June 2, 2013 Odgovori

AJMO ANA

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.