08/05/14 - 08:59h

Ivanović – Pavljučenkova live prenos (oko 18h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović danas igra meč trećeg kola na Mastersu u Madridu. Protivnica srpske teniserke je Ruskinja Anastasija Pavljučenkova, a njihov duel je poslednji na terenu “Aranča Sančez Vikario” i trebalo bi da počne oko 18 časova. Direktan prenos meča možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je na turniru u Španiji postavljena za jedanaestu nositeljku, a do sada je na turniru savladala Amerikanku Kiz u prvom kolu rezultatom 2:0, a potom sunarodnicu Bojanu Jovanovski identičnim rezultatom, po setovima 6:4, 6:2.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Ruskinja, Anastasija Pavljučenkova, trenutno ja 26. na WTA listi, a u prvom kolu je savladala Španjolku Toro-Flor rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:1, dok je u drugom kolu bila bolja od naše Jelene Janković identičnim rezultatom, po setovima 6:2, 5:7, 7:6.

Ana Ivanović i Anastasija Pavljučenkova do sada su se sastale pet puta, a Srpkinja je slavila u svim duelima. Poslenji susret je odigran 2013. godine u Dubaiju, a Ana je bila bolja rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:6.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Masters, Masters u Madridu, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Brane oo7 May 8, 2014 Odgovori

Nebi trebalo da se desi da Anastazija pobedi i nasu Ani, to nebi bas prijalo Dedi Brani,jer je on na Aninoj strani.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.