09/10/15 - 11:27h

Ivanović – Pavljučenkova live prenos (oko 10:30h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpska teniserka Ana Ivanović u petak igra četvrtfinalni meč na turniru u Pekingu! Protivnica naše igračice biće Ruskinja Anastasija Pavljučenkova, a taj susret na programu je treći na centralnom terenu i trebalo bi da počne oko 10h po vremenu u Srbiji. Direktan prenos iz Kine pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je na turniru postavljena za 6. nositeljku, a do sada je igrala dobar tenis u Pekingu. Srpkinja je u prvom kolu eliminisala Kejsi Delakvu sa 2:0, a identičnim rezultatom od Aninog reketa “stradala” je i osvajačica turnira u Vuhanu, Venus Vilijams. Srpkinja je u trećoj rundi bila bolja od Ruskinje Svetlane Kuznjecove, a tada je izgubila i prvi set na turniru – 7:5, 4:6, 6:2.

Ruskinja, Anastasija Pavljučenkova, na najnovijoj WTA listi zauzima 32. poziciju, ali je u Kini napravila nekoliko iznenađenja. Ona je u prvom kolu eliminisala Juliju Gergeš sa 2:0, a potom je dva meča dobila sa 2:1. prvo je bila bolja od Svitoline, a onda i od treće nositeljke i osvajačice US Opena, Flavije Penete.

Ana Ivanović i Anastasija Pavljučenkova do sada su se sastajale sedam puta, a u pobedama Srpkinja vodi sa 6:1! Poslednji put sastale su se baš u Kini, i to na turniru u Vuhanu prošle godine, a taj meč je Ana predala Ruskinji i tako joj donela prvi trijumf u međusobnim mečevima.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Pratite turnir iz Pekinga na TenisUživo.com i navijajte za Srbe!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.