21/04/12 - 22:31h

Ivanović- Pavljčenkova – Fed kup -live prenos – Gledajte direktan prenos (12:00)

 

Na redu je treći meč u polufinalu Fed kupa između Rusije i Srbije. Na teren će prvo Anastasija Pavljučenkova i Ana Ivanović. Obe su prvog dana doživele poraz. Koja će od njih dve drugog dana zabeležiti prvu pobedu i svoju reprezentaciju dovesti na samo korak od plasmana u finale? Saznajte to uz direktan prenos na našem sajtu!

Live prenos počinje za


Ana Ivanović je prvog dana bila poražena od Svetlane Kuznjecove. Svi su se nadali posle pobede Jelene u prvom meču da će Kuznjecova biti pod pritiskom, a samim tim Ana u boljoj poziciji da odigra kvalitetan meč i donese i drugi poen našoj reprezentaciji. Nažalost to se nije dogodilo. Igrala su se 3 seta, Kuznjecova je bila bolja u prvom, Ana u drugom, dok je u trećem bilo najneizvesnije. Imala je naša teniserka šanse da trijumfuje, ali je ruskinja bila uporna u svojim namerama i rešila ovaj set, a samim tim i meč, u svoju korist-6:4.

Sa druge strane je Pavljučenkova koja nije pokazala zavidnu igru u prvom meču. U prvom setu je donekle parirala našoj teniserki, a rezultat toga je bio poraz od 4:6. Drugi set je pripao još ubedljivije našoj teniserki koja je samim tim i donela prvi poen našoj reprezentaciji u ovom polufinalu- 3:6.

Ana Ivanović

Ana i Anastasija su do sada igrale 3 puta, a u svim mečevima je naša teniserka trijumfovala. Zadnji meč su odigrale u novembru 2010 godine kada je Ana protivnici prepustila samo 1 gem u 2 seta! Ovo će biti njihov prvi duel na šljaci, a mi se nadamo da će i pored toga naša teniserka nastaviti seriju pobeda nad ruskinjom.

Budite uz Tenis Uživo i bodrite Anu u meču koji donosi veoma bitan poen ka plasmanu u finale Fed kupa!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Fed kup, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.