07/10/14 - 18:43h

Ivanović – Parmentije live prenos (oko 18:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović dans počinje svoje učešće na WTA turniru u Lincu. Protivnica teniserki iz Srbije u prvom kolu biće Francuskinja Paulin Parmentije, a njihov meč trebalo bi da počne oko 18:30 časova. Direktan prenos iz Austrije pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je trenutno osma teniserka sveta, a u poslednje vreme igra u sjajnoj formi, što je i potvrdila na prošlonedeljnom turniru u Pekingu, kada je stigla do polufinala, ali je, na žalost, tamo zaustavljena od Ruskinje Marije Šarapove. Srpkinja zaista igra sjajan tenis, a to pokazuje i velika verovatnoća da će se naći na završnom turniru.

Francuskinja, Paulin Parmentije, trenutno je 75. na WTA listi, a predhodni turnir na kome je učestvovala bio je turniru u Gvanžuu u Kini gde je eliminisana već na startu od Izraelke Šahar Per rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:3.

Ana Ivanović i Paulin Parmentije do sada su se jednom sastale, a Srpkinja je u meču odigranom 2010. godine u Majamiju slavila rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:3.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Pratite Anu Ivanović na turniru u Lincu na TenisUživo i navijajate za našu teniserku!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.