30/11/14 - 00:14h

Ivanović – Mladenović live prenos (oko 9:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović u nedelju igra novi meč u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi! Protivnica naše teniserke je Kristina Mladenović iz tima UAE Rojals. Naša teniserka je u timu pod imenom Mikromaks Indijan Ejsi u petak zabeležila prvu pobedu nad Danijelom Hantuhovom iz Singapur Slemersa, dok je u subotu savladala i Mariju Šarapovu. Anin tim je do sada zabeležio dve pobede u isto toliko nastupa, dok tim Nenada Zimonjića i Kristine Mladenović takođe ima dve pobede. Direktan prenos iz Manile pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je u petak prvi put nastupala u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi, savladala Damnijelu Hantuhovu sa 6:0, a njen tim, Mikromaks Indijan Ejsi, savladao je Singapur Slemerse sa 26:16. U subotu je Srpkinja opet pobedila, ovoga puta mAriju Šarapovu sa 6:3, a Anin tim je i ovoga puta pobedio, sada Manila Maverikse sa 24:15.

Kristina Mladenović je do sada prvo u petak igrala dva meča, u paru sa Zimonjićem je uspela da savlada Šarapovu i Mareja, a onda je izgubila od Šarapove u singlu sa 6:5 (7:3). U subotu je Francuskinja poražena u dublu sa Zikijem od Nestora i Hantuhove, ali je u singlu savladala Danijelu sa 6:1.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se neće primenjivati uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

Kada se timovi budu sastali, igraće se ukupno pet setova. Jedan u muškom singlu, jedan u muškom dublu, jedan u ženskom singlu, jedan u ženskom dublu i jedan u mešovitom dublu. Pobednik je onaj tim koji sakupi tri pobede. Pri rezultatu 5:5 odmah će se igrati taj-brejk, dok u običnim gemovima nema igre “na prednost”, već posle izjednačenja gem osvaja onaj ko osvoji prvi sledeći poen. Ovo takmičenje ne donosi poene za WTA i ATP liste, već služi za zabavu navijača, dok će igrači i pored zabave nešto zaraditi jer pobednik turnira osvaja milion dolara.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Pratite direktan prenos iz Manile na TenisUživo i uživajte u ovom spektaklu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.