31/08/13 - 13:13h

Ivanović – Mekhejl live prenos (oko 17h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović danas igra meč trećeg kola na US Openu. Protivnica teniserke iz Srbije je Amerikanka Kristina Mekhejl. Ove dve teniserke otvaraju program na Artur Eš stadionu i njihov meč zakasnak je za 17 časova. Direktan prenos duela možete pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ana Ivanović za sada igra sjajno na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država. Srpkinja je u prvom kolu savladala Gruzijku Anu Tatišvili rezultatom 2:0, dok je u drugom bolja bila od Rumunke Dulegeru identičnim rezultatom. Ana će verovatno još u ovom kolu imati koliko-toliko lak zadatak, dok je već u narednom, ukoliko danas bude uspešna, očekuje okršaj najverovatnije sa Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom, koja u prva dva kola nije izgubila ni jedan gem. Popularna Vika danas igra sa Aliz Korne iz Francuske.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Amerikanka, Kristina Mekhejl, trenutno je 114. na WTA listi. Ona je do sada na turniru savladala Nemicu Juliju Gerges u prvom kolu i to rezultatom 2:0, dok je u drugoj rundi bila bolja od Svitoline rezultatom 2:1.

Ana Ivanović i Kristina Mekhejl do sada su igrale dva puta i interesantno da su oba susreta odigrana na Olimpijskim igrama. Oba puta slavila je teniserka iz Srbije maksimalnim rezultatom, u Pekingu 6:3, 6:2, a u Londonu 7:5, 6:4.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Grend Slem, Live Prenos, Teniserke, Treće kolo, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.