14/05/12 - 09:09h

Ivanović- Kuznjecova live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 14h)

 

Počeo je Masters u Rimu. Prva na teren od srpskih teniserki izlazi Ana Ivanović i igra protiv Svetlane Kuznjecove. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našoj internet stranici!

Live prenos počinje za


Na startu smo Mastersa u Rimu. Napokon neće biti komenatara na račun šljake kao na upravo završenom turniru u Madridu. U Španiji je Ana zabeležila bolji plasman od Kuznjecove, ali ih je ista teniserka eliminisala iz daljeg takmičenja. Ruska teniserka je sa Azarenkom igrala već na startu i izgubila u 2. seta 7:6, 6:4, dok je naša teniserka poražena od iste u osmini finala takođe u 2. seta rezultatom 6:4, 6:4.

Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović

Ivanovićeva i Kuznjecova su do sada igrale 8. puta, a naša teniserka vodi 5:3 u pobedama. Svakako se dobro sećamo njihovog zadnjeg susreta u aprilu u FED kupu kada je Kuznjecova pobedila u 3. seta rezultatom 6:2, 2:6, 6:4.

Nadamo se da će Ana nakon ovog meča imati 6 pobede na svom kontu protiv Kuznjecove i da će sebi obezbediti plasman u naredno kolo Mastersa u Rimu! Budite uz Tenis Uživo i pružite podršku Ani na startu ovog turnira!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Masters, Masters u Madridu, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.