06/12/14 - 18:52h

Ivanović – Hantuhova live prenos (oko 13:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpska teniserka Ana Ivanović u nedelju igra novi meč u Međunarodnoj teniskoj Premijer ligi! Protivnica naše teniserke, koja igra za Mikromaks Indijan Ejsi tim je Slovakinja Danijela Hantuhova iz tima Singapur Slemers. Ana i Danijela bi na teren trebalo da izađu oko 13:30 časova, a direktan prenos iz Singapura pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Ana Ivanović je i na trećem turniru u svom timu Mikromaks Indija Ejsiz, a u subotnjem duelu njin tim je savladao Manila Maverikse sa 26:25, a Ana je fantastičnom igrom savladala Kirsten Flipkens sa 6:2. Protiv Hantuhove Srpkinja je do sada u Premijer ligi igrala jednom i slavila sa ubedljivih 6:0, za samo 17 minuta.

Danijela Hantuhova je u subotu igrala protiv Karoline Voznjacki i slavila sa 6:5, a u miks dublu je sa Nikom Kirgiosom poražena od Nenada Zimonjića i Kristine Mladenović sa 6:4. Tim Danijele Hantuhove zove se Singapur Slemers, a oni su u subotu poraženi od UAE Rojalsa sa 29:16.

Međunardona teniska Premijer liga je ustvari teniska egzibicija, u kojoj se neće primenjivati uobičajena pravila ove igre. Postoje četiri tima, nazvana po gradovima koji će biti domaćini, dakle Manila Meveriks, Singapur Slemers, Mikromaks Indijan Ejsiz i UAE Rojals.

Kada se timovi budu sastali, igraće se ukupno pet setova. Jedan u muškom singlu, jedan u muškom dublu, jedan u ženskom singlu, jedan u ženskom dublu i jedan u mešovitom dublu. Pobednik je onaj tim koji sakupi tri pobede. Pri rezultatu 5:5 odmah će se igrati taj-brejk, dok u običnim gemovima nema igre “na prednost”, već posle izjednačenja gem osvaja onaj ko osvoji prvi sledeći poen. Ovo takmičenje ne donosi poene za WTA i ATP liste, već služi za zabavu navijača, dok će igrači i pored zabave nešto zaraditi jer pobednik turnira osvaja milion dolara.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Pratite direktan prenos na TenisUživo i uživajte u ovom spektaklu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.