30/07/12 - 15:28h

Ivanović- Baltača live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 16h)

 

Ana Ivanović je jedina preostala Srpska predstavnica u ženskoj konkurenciji u singlu na Olimpijskim igrama u Londonu. Ona u drugom kolu za protivnicu ima malo poznatu naturalizovanu Britanku Elenu Baltaču. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na našoj internet stranici!

Live prenos počinje za


Ana je u prvom kolu imala malih poteškoća da pobedi MekHejlovu, ali je na kraju uspela da to učini u dva seta. Naša teniserka je posle Vimbldona, kao i velika većina tenisera, napravila pauzu i pripremala se za Olimpijske igre. Nadamo se da će u drugom kolu ta svežina doći do izražaja.

Sa druge strane je manje poznata Elena Baltača koja na Olimpijskim igrama u Londonu nastupa kao domaća teniserka. Publika će biti naravno na njenoj strani kao i u prvom kolu kada joj je pomogla da dođe do trijumfa. Ona je, u spomenutom prvom kolu, savladala fovorizovanu mađarsku teniserku Agneš Šavaj ubedljivo u dva seta- 6:3, 6:3.

Ana Ivanovic AP Photo

Ana Ivanović

Ivanović i Baltača do sada nikad nisu igrale jedna protiv druge i to dodatno daje motivaciju i jednoj i drugoj da pruže svoj maksimum u tom meču. Kladionice, a i mi, vide Anu Ivanović kao apsolutnog favorita u ovom meču i mi se nadamo da će iznenađenje u ovom meču izostati.

Budite uz Tenis Uživo i pružite podršku Ani na Olimpijskim igrama u Londonu!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Live Prenos, London 2012, Olimpijske igre, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.