13/03/18 - 20:55h

IV: Momenti koji su obeležili šesti dan

 


Šesti dan turnira u Indijan Velsu obeležio je susret sestara Vilijams.


Serena i Venus Vilijams

Iz duela dve sestre kao pobednik izašla je Venus. Ona je sa 6:3, 6:4 pobedila Serenu, koja se nakon pauze usled trudnoće vratila na zvanična takmičenja. Najbolji momenati viđeni je na samom kraju meča, kada je Venus osvojila dva poslednja gema i obezbedila učešće u osmini finala.

U naredno kolo takmičenja plasirao se i prvi teniser sveta Rodžer Federer. On je slavio nad srpskim teniserom Filipom Krajinovićem. Oni su na terenu proveli svega 59 minuta, a Rodžer je trijumfovao rezultatom od 6:2, 6:1. Najzanimljiviji potez desio je pred kraj prvog seta, kada je Švajcarac osvojio poen na protivnikov servis i dobio ovaj deo duela.

Dankinja Karolina Voznjacki takođe je ušla u uži krug turnira. Ona je savladala belorusku teniserku Aliksandru Sasnovič nakon dva sata i 19 minuta igre rezultatom od 2:1 u setovima. Zanimljiv meč odigrale su i Amerikanka Sloun Stivens i Darija Kasatrika iz Belorusije. Njih dve su na terenu provele sat i po vremena, a sa 2:0 u setovima bolja je bila Darija.

Najbolji momenti šestog dana:

BNP Paribas Open 2018: Day 6 Highlights

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Filip Krajinović, Masters, Masters u Indijan Vels, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Teniseri, Teniserke, Turniri, Venus Vilijams, Vesti


Komentari