06/12/16 - 16:47h

IPTL: Dva poraza Jankovićeve u Singapuru

 


Jedna od dve srpske predstavnice na Međunarodnij Premijer Ligi, Jelena Janković, zabeležila je dva poraza četvrtog takmičarskog dana.


Jelena Jankovic

Jelena Jankovic


Posle tri dana nadmetanja u Japanu, karavan ovog egzibicionog turnira preselio se u Singapur, domovinu Završnog turnira sezone za dame.

Danas je prvi put nastupila i Ana Ivanović, a nedugo nakon nje na teren je izašla i prvi reket Srbije, Jelena Janoković.

Njeni Japan Voriorsi nisu uspeli da pobede Singapur Slemerse – Srpkinja je porazu svog tima kumovala sa dva poraza.

Najpre je u tandemu sa holandskim veteranom Žan-Žulijenom Rožeom poražena u mešovitim parovima od Kiki Bertens i Marsela Mela sa 6:2, da bi potom u ženskom simglu još jednom izgubila od Kiki Bertens, i to sitim rezultatom – 6:2.

Na kraju, Singapur Slemersi su savladadli Japan Voriorse ukupnim rezultatom 29:16 – Rože i Verdasko su bili bolji od Kirjosa i Bagdatisa sa 6:5, a Šatler od Gonzalesa sa 6:5 u drugom muškom singlu.

Tim Japan Voriorsa čine Jelena Janković, Fernando Gonzales, Kei Nišikori, Fernando Verdasko, Žan-Žulijen Roše, Kurumi Nara i Marat Safin.

Za ekipu Singapur Slemersa nastupaju Serena Vilijams, Karlos Moja, Nik Kirjos, Rajner Šutler, Markos Bagdatis, Marselo Melo i Kiki Bertens.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   IPTL, Jelena Janković, Međunarodna teniska Premijer liga, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.